KlassNet Forum'a Hoş Geldiniz Konu açmadan önce forum kurallarını okumayı unutmayın.
Kurallara uygun olmayan konular silinecektir ve konu sahibi forumdan uzaklaştırılacaktır.
Sapphire Nitro Rx 470 4GB Bios Update
Konu Sahibi: Admin, Kategori: Pc Teknik Sorunlar, 0 Yorum, 274 Okunma
BU KONUYU DEĞERLENDİR
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi
Kurucu
7
Konular
0
Rep Puanı
Wink  07-30-2023, 06:07 PM (Son Düzenleme: 07-30-2023, 07:38 PM, Düzenleyen: Admin.)

İşlemleri  zaman kaybetmeden yapmak için youtube kanalına giderek abone olduktan sonra yorum bölümüne mail adresinizi yazarak  LİNK erişim talep etmeniz  gerekmektedir.
************************************* UYARI ***************************************
Bu işlem Sapphire Nitro RX 470 - 4 GB DVI girişli kart üzerinde denenmiş olup olumlu sonuç sonrası işlem tekrarı işinize yarar düşüncesi ile paylaşılmıştır.
Bu işlemi yaparken tüm sorumluluk yapan kişiye aittir ve işlemi yapmadan önce video başında anlatılan bios yedeğinizi almanız tavsiye edilir.
Herhangi sorun yaşamanız durumunda aynı işlemleri yaparak yedek aldığınız biosunuzla tekrar eski bios sürümünüze dönüş sağlayabilirsiniz.
***************************************ANLATIM************************************
* ATIWinflash yönetici olarak çalıştırın açıldığında Save seçeneğine basarak biosunuzun yedeğini kaydedeceğiniz yeri seçin ve kayıt bittikten sonra programdan çıkış yapın.
* Arama Çubuğundan CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın.
* Masa üstüne attığımız atiflash_282 klasörünü açıp klasör yolunun bulunduğu ismi kopyalayın.
* cd yazıp bir boşluk bırakıp kopyaladığınız klasör ismini yapıştırıp ENTER tuşuna basın
* klasör içinde bulunan ATIWinflash ismini kopyalayıp cmd ye aşağıdaki kodları yazın.
* ATIWinflash.exe -p -f 0 bios.rom ENTER tuşuna basın
* ( NOT ) sizin indirdiğiniz romun ismi farklı olabilir. Ben romuma bios ismi vermiştim böylece komutlarda arasında boşluk vs olmadan hatasızca işlem yapıldı.
  ( sizde komuta hatalı girmemek için bios.rom yada 1.rom - 2.rom gibi hata vermeyecek isimler verebilirsiniz
* Yükleme İşlemi başlayıp bittikten sonra Videoda gördüğünüz Pencere açılacak. Pencerede eski bios sürümü ve yeni bios sürümünün yüklendiği yazacak ve bilgisayarı resetlemeniz
  istenecek. ( Not ) Bende eski ve yeni bios sürümü yükleme sonrası aynı numaralar. Ben işlemi başarılı şekilde yaptıktan sonra sizlere anlatmak adına işltem tekrarı yaptım
  Bu konularda bilgi sahibi birisi değilim formata gelen bir bilgisayarda denk gelip araştırmalar sonucu işlemi yapıp bilgiyi faydalanmanız adına paylaştım.
* Videoda yer alan dosya linki aşağıda mevcuttur. Linki indirmek için abone olup sonra yorum yaparak erişim istemeniz yeterli olacaktır.
[/hide] 

Hızlı Menü: